تاریخ : شنبه 14 بهمن 1396

آزمون جذب نیروی نگهبانی دانشکده از طریق شرکت برگزار شد

آقای ولی محمدی افزود: تعداد 152 نفر متقاضی شرکت در آزمون بودند که مطابق شرایط اختصاصی اعلام شده در آگهی برای شغل نیروی نگهبانی همانند سن، وزن، قد و شاخص توده بدنی، 90 نفر حائز شرایط شرکت در آزمون شناخته شدند.
وی اشاره کرد: از طریق این آزمون اسامی سه برابر ظرفیت پذیرفته شدگان اعلام خواهد شد تا در مصاحبه شرکت کنند.
رئیس اداره توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشکده ادامه داد: پس از طی مراحل مصاحبه و گزینش اسامی  10 نفر اصلی و 10 نفر ذخیره اعلام خواهد شد.
ایشان گفت: علاوه بر 10 نفر پذیرفته شده نهایی این آزمون 5 نفر هم سهمیه بنیاد شهید است که طبق ضوابط توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی خواهند شد.
وی افزود: پذیرفته شدگان نهایی این آزمون و معرفی شدگان بنیاد شهید از طریق شرکت طلایه داران امنیت سهند به صورت شرکتی در واحدهای تابعه ی دانشکده بکار گرفته خواهند شد.

• واحد ارجاع دهنده دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه