تاریخ : شنبه 4 شهريور 1402

مرکز رفرانس

اتمام پروژه مرکز رفرانس دانشکده علوم پزشکی مراغه

🔹پروژه مرکز رفرانس دانشکده علوم پزشکی مراغه به اتمام رسید

🎤طی گزارش خبری تهیه شده مهندس پوررستم گفت:
این پروژه با زیر بنا 430 مترمربع از سال 1396 جزو پروژه های بهداشتی معاونت توسعه تعریف گردید .
🔹مجتمع بهداشتی درمانی میرقدرت کریمی واقع در جنب صوفی چای - روبروی گنبد غفاریه به دلیل واقع شدن در مرکزیت این شهرستان به راحتی برای عموم همشهریان محترم مراغه قابل دسترس می باشد .
برای تکمیل این پروژه اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان هزینه شده است .
🔹این پروژه روز دوم شهریور 1402 به معاونت بهداشتی جهت انجام مشاوره پیش از ازدواج ، کلاس های آموزشی جمعی و فردی ، مشاوره های ژنتیکی ، بیماریهای رفتاری و... تحویل گردید .
🔹قابل ذکر که این مجتمع دارای هفت طبقه می باشد که طبقه اول آن به عنوان رفرانس و طبقه همکف بعنوان مرکز جامع سلامت شماره یک می باشد و موقتا در اختیار سازمان انتقال خون شهرستان قرارگرفته است . و مابقی طبقات در دست تکمیل است. که بزودی تمام طبقات تکمیل و به فضای فیزیکی بهداشتی درمانی شهرستان مراغه افزوده خواهد شد .
معاونت توسعه پیشران همه فعالیتها در نظام سلامت