تاریخ : يکشنبه 29 مرداد 1402

کمیته ورزشی

نخستین جلسه کمیته ورزش کارکنان در سال 1402 تشکیل شد

نخستین جلسه کمیته ورزش کارکنان دانشکده در سال۱۴۰۲  با حضور مهندس پوررستم و اعضای کمیته در محل دفتر معاونت توسعه تشکیل شد

♦️به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه از مهم ترین نکات این جلسه تاکید مهندس پوررستم به حضور بانوان در مسابقات ورزشی ، ترویج و ایجاد یک سبک زندگی فعال و سالم با ایجاد انگیزه و تشویق کارکنان جهت شرکت در ورزش های گروهی ومسابقات ورزشی با انجام برنامه ریزی لازم به منظور توسعه و بهبود فعالیتهای مربوط به امور ورزشی بود .

♦️طی این جلسه عضو کمیته ورزش بانوان برای اولین بار خبر از حضور بانوان ورزشکار دانشکده علوم پزشکی مراغه و اعلام فراخوان به همکاران جهت آمادگی و شرکت در مسابقات ورزشی خزر آباد ساری داد .

♦️این کمیته به منظور برنامه ریزی، ساماندهی و انجام فعالیت های قابل اجرا برای توسعه ورزش کارکنان دانشکده، و نیز ایجاد شرایط مناسب در امر فعالیت های جسمانی؛ به منظور ارتقاء نشاط، شادابی و تندرستی کارکنان تشکیل می شود .

🌐 روابط عمومی معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه

🔗لینک معاونت توسعه در ایتا