تاریخ : چهارشنبه 18 مرداد 1402

امور رفاهی کارکنان

سومین کمیته امور رفاهی کارکنان تشکیل شد

سومین کمیته اموررفاهی کارکنان دانشکده علوم پزشکی با حضور مهندس پوررستم و اعضا کمیته در دفتر معاون توسعه  تشکیل شد.
✍️مهندس پوررستم در ابتدای جلسه یاداور شد : می خواهیم در زمینه مسائل رفاهی کارکنان قدم های موثری برداریم تا شاهدافزایش انگیزه و نشاط و رضایت مندی بیشتر همکاران باشیم .خوشبختانه با حمایت ریاست محترم دانشکده و پیگیریهای مستمر این معاونت در این راستا اقدامات خوبی صورت گرفته است.
در این جلسه سرپرست اداره امور پشتیبانی و خدمات رفاهی در راستای تاکیدات معاون محترم توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشکده مبنی بر افزایش  ارائه خدمات رفاهی و رضایت پرسنل محترم از ابتدای سال تاکنون اقدامات متعدد انجام یافته را، طی گزارشی تبیین نمودند.
مهندس نوبخت افزود خلاصه ای از خدمات ارائه شده جهت رفاه کارکنان بشرح ذیل می باشد :
▪️افزایش اعتبار خرید از هایپر مارکت از ۴میلیون تومان به ۵ میلیون تومان
🔹اعطای وام قرض‌الحسنه ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تومانی با سود سالانه ۴٪ با انجام قرعه کشی الکترونیکی
🔸امکان سفر کارکنان  به شهرهای شمالی اعم از سرعین ، آستارا، بندرانزلی ، لاهیجان ، رامسر و چالوس
♦️♦️ افزایش اعتبار سفر به مشهد روزانه برای هر نفر از یک میلیون ریال به دو میلیون ریال
🔸امکان رزرو مهمانسراهای وزارت بهداشت در کل کشور از طریق سامانه رفاهی امکان خرید اقساطی گوشی موبایل
🔹راه اندازی تورهای یک روزه ، خرید اقساطی و یا تخفیف دار کیف و کفش چرمی ، خرید فرش دستباف و کالای خواب به صورت اقساطی با شرایط مندرج در سامانه
🔸 امکان خرید البسه مردانه و زنانه به صورت اقساطی با شرایط مندرج در سامانه
🔹استفاده از امکانات  ورزشی باشگاهها و استخر طرف قرارداد با تخفیف ویژه ،و رزرو بلیط استخر بصورت  الکترونیکی
🔸برگزاری کلاس های ورزشی فرزندان کارکنان در ایام تعطیلات تابستان، عقد قرارداد با بیمه مکمل درمانی کارکنان بعد از برنده شدن بیمه دانا در استعلام بیمه تکمیلی . افزایش امکانات سامانه رفاهی ..