تاریخ : سه شنبه 3 مرداد 1402

ارائه تسهیلات بانکی

انجام قرعه کشی الکترونیکی جهت ارائه وام کارگشا ویژه کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه

در راستای اجرای تفاهم نامه دانشکده علوم پزشکی مراغه با بانک رفاه ، وام کارگشای چهار درصد در ستاد مرکزی دانشکده و با حضور مهندس پوررستم ، مدیر اداره حراست ، سرپرست بازرسی و سایر مدیران و روسای این معاونت ، پس از انجام قرعه کشی الکترونیکی و در نوبتهای معلوم شده هر ماه به ده نفر از کارکنان محترم این دانشکده تعلق گرفت.
قابل ذکر است ثبت نام اولیه این وام جهت قرعه کشی در سامانه رفاهی دانشکده انجام یافت. کارکنان طبق نیازهای مالی به سه دسته نیاز درمانی ، تهیه جهیزیه ، ازدواج و سایر موارد دسته بندی شدند .
مهندس پوررستم طی این قرعه کشی به رفع نیازها و دغدغه های مالی کارکنان دانشکده اشاره نموده و افزود : در صدد هستیم تسهیلات بانکی با درصد سود کمتر و شرایط بهتر برای کارکنان محترم دانشکده فراهم کنیم .