تاریخ : يکشنبه 1 مرداد 1402

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللهِ

پیام تسلیت معاون توسعه بمناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان

️جرعه ای آموخته از اقیانوس بی انتهای قیام خونین مولایمان امام حسین (ع) حفظ جامعه ی اسلامی از تحریفات و بدعتهاست.
 ️حفظ ارزش‌ها و هنجارهای جامعه ی اسلامی و نجات امت رسول الله از سراشیبی سقوط آنچنان مقدس و در راس امور است که امام حسین (ع) با اقلیت ۷۲ نفر در مقابل اکثریت سی هزار نفری قیام کرد️
چنان عارفانه به قتلگاه رفت و عاشقانه در واپسین لحظات زندگی با تنی خونین و مجروح ، زیبا و پرمحتوا به مناجات با خدا نشست که تا ابد بر صفحات تاریخ حق طلبان ثبت گردید .اصلاح جامعه ی مسلمین در قالب شیوه های عملی امر به معروف و نهی از منکر را در سرلوحه امور قرار داده و اتمام حجت نمود .
️امام شهید چه زیبا تبیین نمودند سخن گهربار پیامبر را که : «حسین منی و انا من حسین » حسین از من است و من از حسینم ؛ آری مایه ی بقای دین پیامبر خدا قیام خونین حسین است .
‌‌‌این ایام فرصتی برای انتقال سیره نبوی از طریق امامت در جلسات عزاداری است که از اهداف عالی حضرت سیدالشهدا و فلسفه سوگواری آن حضرت است .
 ️در پایان سپاسگزار لطف و نعمات خدایی هستیم که بار دیگر توفیق درک ماه محرم و عزاداری بر عزیز فاطمه (س) را بر ما ارزانی نمودند . از درگاه باریتعالی برای تمام عزیزان شکر این رزق معنوی را مسئلت مینمایم .
اللهم الرزقنا شفاعه الحسین
آمین یا رب العالمین