تاریخ : چهارشنبه 17 مرداد 1403

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت ومنابع به مناسبت 17 مرداد و روز خبرنگار

بسمه تعالی

دکتر یاسر خواجه بی شک معاون توسعه مدیریت و منابع، در پیامی فرا رسیدن روز خبرنگار را به تلاشگران عرصه اطلاع رسانی تبریک گفت.

17 مرداد در تقویم کشور، به نام فعالان و تلاشگران عرصه اطلاع رسانی و خبر مزین شده است که پرچم رسالت بزرگ مطالبه گری را بر دوش دارند و بعنوان رکن چهارم دموکراسی،با انتقاد سازنده خودشان نقش پر رنگی در توسعه و اعتلای کشور ایفا می کنند.

۱۷ مرداد یادآور بزرگ مردانی چون شهید والامقام«محمود صارمی» است که عاشقانه در عرصه اطلاع رسانی با نثار جان خویش به کار و حرفه وزین خبرنگاری ارزشی والا بخشیده اند.

خبرنگاران به عنوان راویان صدیق و امین آیینه تمام قد امانتداری ، مسئولیت پذیری ، تعهد ، دلسوزی و وظیفه اند ، که با نقد منصفانه‌ی کاستی‌ها و بیان هوشمندانه‌ی پیشرفت ها وجدان بیدار انسانیت و زمینه ساز سلامت فکری و فرهنگی جامعه اند .

اینجانب به عنوان عضوی از جامعه نظام سلامت شهرستان مراتب سپاس و قدردانی خود را از فعالان حوزه خبر و اطلاع‌رسانی که همواره حامی و همراه این مجموعه هستند، اعلام نمایم و ضمن تبریک مجدد این روز خجسته، موفقیت و سربلندی ایشان را از درگاه حق تعالی مسئلت دارم.

دکتر یاسر خواجه بی شک | معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه