تاریخ : يکشنبه 10 تير 1403

تلاش برای اتمام پروژه های نیمه تمام ضرورت رسیدن به اهداف نظام سلامت شهرستان است

به گزارش روابط عمومی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه در جلسه شورای مدیران گفت:تسریع در تکمیل ۱۲ طرح عمرانی دانشکده علوم‌پزشکی مراغه در کنار ایجاد پروژه های عمرانی مهم و مورد نیاز امری ضروری برای تحقق اهداف نظام سلامت شهرستان می باشد.
دکتر یاسر خواجه بی شک افزود:مدیران معاونت توسعه با همدلی و روحیه کار جمعی توانسته اند پیشرفت مناسبی در پروژه های نیمه تمام ایجاد نمایند اما تدوام و شتاب این موضوع باید مورد توجه قرار بگیرد.
به گزارش روابط عمومی در جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکده موضوعات متعددی در خصوص بحث های جاری مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
در این جلسه مدیران واحد های مختلف با ارائه پیشنهادات در خصوص فعالیت های پیش رو به بحث و گفتگو پرداخته و در نهایت تصمیات مقتضی اخذ شد.