تاریخ : يکشنبه 25 ارديبهشت 1401

اهم رویدادهای هفته سلامت

هفته سلامت امسال از 17 تا 23 اردیبهشت با شعار (سلامت ما ، سلامت سیاره ما ) برگزار گردید . طی این هفته مراسم غبار روبی مزار شهدا با حضور ریاست محترم دانشکده معاونین (معاون محترم توسعه ) و کارکنان دانشکده غبارروبی و عطرافشانی شده و خاطره شهدای شهرستان و شهید گرانقدر سلامت ، دکتر یوسف رهبری را گرامی داشتند .
طی این هفته رییس دانشکده به اتفاق معاونین ، با امام جمعه محترم دیدار کردند. در ششمین روز از هفته سلامت آیین کلنگ زنی بیمارستان 500 تختخوابی شهدای سلامت شهرستان مراغه با حضور دکتر عین اللهی وزیر بهداشت ، ریاست و معاونین  دانشکده و مسئولین شهرستانی انجام یافت .
وزیر بهداشت در آیین کلنگ زنی بیمارستان شهدای سلامت مراغه گفت : برنامه وزارت بهداشت توسعه همه جانبه عدالت ، و ارائه برنامه های سلامت برای همه است  اما احساس میکنم در مراغه ، با توجه به پتانسیل های موجود در حوزه سلامت این عدالت اجرا نشده است . وی اضافه کرد: برای رسیدن به عدالت در  مراغه باید  دانشگاه علوم پزشکی در مراغه ایجاد شود .دکتر عین اللهی  افزود : تلاش های مجموعه دستگاه سلامت شهرستان ، برای ارائه خدمات مطلوب شایسته تقدیر است.
نماینده مردم آذربایجان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این مراسم تکمیل بیمارستان سینا را خواستار شد .