تاریخ : دوشنبه 30 مهر 1403

سفر معاون نظارت بر طرح های عمرانی وزارت بهداشت به مراغه

به گزارش روابط عمومی «سید کیوان تراب زاده» معاون نظارت بر طرح های عمرانی وزارت بهداشت در جریان سفر یکروزه خود به مراغه به همراه معاون توسعه دانشکده از پروژه های در دست اجرای دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید کرد.

وی در این سفر از پروژه های بخش الحاقی بیمارستان سینا، مرکز شیمی درمانی خیر ساز زنده یاد آسیه سخایی و بیمارستان 350 تختخوابی بازدید کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشکده در این خصوص گفت: این بازدید با هدف تخصیص اعتبار برای اتمام پرژه های در درست ساخت این دانشکده صورت گرفته است تا گزارش ان در دفتر فنی وزارتخانه ارائه شود.

ایوب پور رستم افزود:تکمیل پروژه های فوق به ویژه بخش الحاقی بیمارستان سینا از مطالبات اصلی و بحق مردم در حوزه سلامت می باشد و انتظار ما این است که با تکمیل سریع این پروژه بخشی از نیاز های مردم در حوزه های درمانی رفع گردد.

کیوان تراب زاده نیز در این جلسه با اعلام واریز بخشی از مطالبات مجری گفت:وزارت راه و شهرسازی بعنوان متولی احداث بخش الحاقی بیمارستان سینا باید با جدیت بیشتری روند عمرانی این پروژه را دنبال نماید.

وی اذعان کرد: تلاش همکارانمان در این وزارتخانه باید بطوری باشد که انشالله تا پایان سال این پروژه اماده تحویل موقت باشد.

به گزارش روابط عمومی در این سفر پروزه های عمرانی حوزه سلامت و همچنین بیمارستان 350 تختخوابی مورد بازدید قرار گرفت.