تاریخ : چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت ومنابع به مناسبت روز کارگر

دکتر یاسر خواجه بی شک معاون توسعه مدیریت و منابع، در پیامی فرا رسیدن روز کارگر را به تمام کارگران و تلاشگران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به خصوص کارگران خدوم دانشکده علوم پزشکی مراغه تبریک گفت.
بسمه تعالی
یازدهم اردیبهشت‌ماه روز جهانی کار و کارگر، فرصت مناسبــی برای قدردانی از نیروهای بی‌ادعایی است که خالصانه برای اعتلای نام ایران اسلامی تلاش می‌نمایند.
بی‌تردید موفقیت دانشکده علوم پزشکی مراغه در نتیجه کار جمعی و با تلاش و مسولیت پذیری تمام همکاران نظام سلامت محقق خواهد شد و در این بین، همکاران خدوم ما در کسوت کارگری و خدماتی در بخش‌های مختلف، نقش بسیار مهمی در جهت پیشبرد اهداف دارند.
اینجانب بر خود لازم می دانم ضمن تقدیر از خدمات صادقانه و ارزشمند همکاران زحمتکش و شریفمان در بخش‌های تاسیسات، خدمات و فضای سبز دانشکده ، روز جهانی کار و کارگر را به تمامی این عزیزان تبریک عرض کنم و از درگاه خداوند برای ایشان و خانواده ارجمندشان سلامتی و شادکامی آرزومندم.
دکتر یاسر خواجه بی شک
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه