تاریخ : شنبه 18 فروردين 1403

جلسه اتمام انبار گردانی واحد های تابعه دانشکده علوم پزشکی برگزار شد

در ابتدای این جلسه مهندس تقی زاد مسئول هماهنگی کمیته، گزارشی از روند انبار گردانی واحد ها ارائه کرده و اعضای کمیته پیشنهادات و نظرات خود را به صورت فنی و تخصصی در جهت بهبود فرایند انبار گردانی بیان کردند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این جلسه ضمن تشکر از تلاش های عوامل کمیته انبار گردانی در روز های پایانی سال گفت:ضروری به نظر می رسد جهت ارتقا کمی و کیفی سطح فعالیت های انجام شده و تسریع در دستیابی به اهداف سازمانی و دوره های آموزشی مناسب با حضور اساتید مجرب برای همکاران دخیل در این حوزه برگزار گردد. در این جلسه به پیشنهاد اعضا مصوب گردید انبار گردانی واحد ها در بازه ۳ یا ۶ ماهه به صورت دوره ای و یا کنترل سیستمی انجام پذیرد.
به گزارش روابط عمومی در این جلسه مقرر شد برخی از انبارداران و عوامل دخیل در انبارگردانی به تشخیص کمیته مورد تشویق قرار گیرند.