تاریخ : سه شنبه 14 فروردين 1403

اطلاعیه جمع آوری اطلاعات مربوط به امتیاز کرونا در بخش های غیر دولتی جهت آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

بدینوسیله پیرو اطلاعیه مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۱۰ مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به اطلاع کیه داوطلبان پذیرفته نشده آزمون استخدامی مورخه ۱۴۰۲/۰۷/۲۸ دانشگاه های علوم پزشکی که در بازه زمانی ۱۳۹۸/۱۲/۱ تا ۱۴۰۲/۷/۲ در بیمارستان های دولتی به جز توابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا در بیمارستان‌های خصوصی، سازمان تامین اجتماعی، نیروی های مسلح، خیریه و ... به صورت قرار داد کار معین، کارگری، شرکتی که در راستای وظایف و ماموریت های محوله مستقیما در مقابله با ویروس کرونا و درمان بیماری کرونا (کووید ۱۹) خدمت نموده اند، می رساند حداکثر تا تاریخ ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند نسبت به تکمیل اولیه فرم مربوطه ( پیوست دفترچه راهنمای آزمون ) اقدام و آن را جهت بررسی و تکمیل نهایی به اداره توسعه سازمان و سرمایه های انسانی تحویل نمايند.