تاریخ : يکشنبه 29 بهمن 1402

جلسه بررسی وضعیت ارزیابی و انطباق برنامه عملیاتی

جلسه بررسی وضعیت  ارزیابی و انطباق برنامه عملیاتی در محل دفتر معاونت توسعه مدیریت منابع به ریاست دکتر خواجه بیشک برگزار شد

جلسه بررسی وضعیت ارزیابی انطباق برنامه عملیاتی معاونت توسعه دانشکده در دفتر معاونت توسعه  با هدف رفع چالش های اخذ امتیازات از برنامه های این معاونت و ارائه راهکار های پیشنهادی با حضور مدیران، روسا و کارشناسان مربوطه حوزه معاونت توسعه ، برگزار گردید.
دکتر خواجه بیشک، ضمن قدردانی از تلاش های دست اندر کاران ،در خصوص اهمیت نگهداشت وضعیت موجود در دامنه مطلوب و ارتقای موقعیت مجموعه در این حیطه تاکید کرد . در ادامه کارشناسان برنامه ریزی از حوزه تحول به تحلیل وضعیت پیشرفت دانشکده در حوزه های مربوطه پرداخته و ضمن تشکر از زحمات همکاران خواستار پیگیری مجدانه روسا و مدیران محترم مجموعه معاونت توسعه و هماهنگی بیش تر با ارزیابان وزارتی در زمینه ارزیابی مستندات شدند.