تاریخ : دوشنبه 22 آبان 1402

بررسی پروژه های عمرانی

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

نباید روند اجرای پروژه های عمرانی در فصل سرما کم فروغ شود

➖ جلسه هم اندیشی و معرفی پروژه های عمرانی دانشکده علوم پزشکی مراغه با دکتر یاسر خواجه بیشک سرپرست جدید معاونت توسعه مدیریت و منابع فیزیکی دانشکده برگزار شد.

➖ به گزارش روابط عمومی، دکتر خواجه بیشک در این نشست از تلاش، پیگیری و دلسوزی تمام افرادی که در زمینه پیشبرد پروژه های عمرانی دانشکده فعالیت دارند تقدیر و تشکر کرد.

➖ مهندس قانون خواه رئیس اداره منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این نشست گزارشی از اقدامات و پیگیری های انجام شده در زمینه ساخت و تکمیل پروژه های عمرانی دانشکده ارایه کرد و در زمینه رفع موانع و چالش های موجود بحث و تبادل نظر شد.

➖ معاون توسعه و مدیریت منابع دانشکده در ادامه موفقیت‌  در طرح های‌ عمرانی را به‌ عنوان معیار برجسته‌ای‌ در سنجش‌ و قضاوت‌ در عملكرد یک سازمان دانست.

➖دکتر «خواجه بیشک» اجرای پروژه های عمرانی را گامی مهم در راستای توسعه اماکن و فضاهای فیزیکی حوزه سلامت و خدمت رسانی بهتر به بیماران و مردم مراغه برشمرد.