تاریخ : چهارشنبه 24 بهمن 1397

افتتاح مرکز جامع سلامت گل تپه و پایگاه اورژانس 115 جاده ای

به لطف پروردگار در روزهای آغازین دهه پنجم انقلاب شکوهمند اسلامی مرکز جامع سلامت گل تپه در روز بیست و یکم بهمن افتتاح گردید.
به گزارش روابط عمومی، با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ، رئیس دانشکده علوم پزشکی و روسای سایر ادارات مراغه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی گل تپه و پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده ای به بهره برداری رسیدند.
دکتر اصغر تنومند، رئیس دانشکده، در آئین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستای گل تپه گفت: این مرکز در زمینی به مساحت ۲۸۸ مترمربع و با اعتباری بالغ بر شش میلیارد ریال احداث شده است.

وی افزود: در این مرکز دو پزشک، دو ماما، دو مراقب ناظر سلامت، یک نفر کارشناس بهداشت محیط و دو نفر  دارویار خدمات بهداشتی درمانی ارائه می دهند.

ایشان اضافه کرد: مرکز خدمات جامع سلامت روستای گل تپه با دارابودن هشت خانه بهداشت، دو روستای قمر و ۳۱ بهداشت روستایی سیاری، بیش از شش هزار نفر را تحت پوشش قرار می دهد.